zondag 20 februari 2011

Terug van weggeweest • A few days @ Brussels

Terug van weggeweest, ach zo ver was het ook weer niet, maar toch zaten we in het buitenland, en wel in Brussel! Vrijdag en zaterdag hadden we een moeder-zussen weekendje. Begon in 2006, toen mijn moeder 60 werd, toen hadden we ook zo'n weekend geregeld en zijn we 3 dagen naar Rome geweest. Dit was zo bevallen, dat we nu, 5 jaar later weer zo'n verrassings-weekendje voor haar hadden georganiseerd!


We hebben 2 dagen lang heerlijk geshopt-till-you-dropped en genoten van de stad. Helaas zijn onze foto kaartjes nu bij een van mijn zussen om alles bij elkaar te zetten, dus eerdaags kan ik jullie trakteren op wat leuke foto's van de prachtige/snoeperige winkeltjes in het oude gedeelte van Brussel.


Net zat ik mijn mail te checken en zag daar een mailtje van Sylvia dat ik maar eens even een kijkje op haar blog moest nemen. En wat verraste mij: een award voor iedere quiltster die haar blog leest, maar een persoonlijk, en wel voor mij! 

Echter om de ketting van het verzenden van de award niet te willen verbreken, geef ik toch één award persoonlijk door en wel aan Marcha. In de opdracht van het doorsturen van de award stond o.a. om vooral jonge beginnende quiltster niet te vergeten, daarom aan Marcha, zij is jong, pas in 2010 begonnen, enthousiast, maakt mooie dingen en heeft het initiatief voor de "Charm Club"genomen. 
  Nou Sylvia, bedankt! Het is de bedoeling dat ik deze ook weer doorgeef aan 3 of 4 quiltsters, liefst beginnend en/of met een nog onbekend blog, die ik graag bezoek. Dit vind ik erg moeilijk, daar er zoveel blogs zijn die ik graag bezoek. Daarom wil ik iedereen in het zonnetje zetten die in mijn blog-roll staat! Bedankt dames voor jullie inspiratie.

Maar... ook in mijn blog-roll staat 1 dame die nog niet zo lang bezig is en waar ik toch al regelmatig een kijkje ga nemen omdat ze schattige dingetjes maakt, voornamelijk voor haar kindjes. Klik hier en neem een kijkje!

Dames, verder een heel fijne zondag en veel inspiratie!

Groetjes, Marcha