zondag 27 februari 2011

Kattemeneer houdt toezicht

Ja, dit mensje is ook zo af en toe nog wel eens aan het borduren. Afgelopen vrijdag had ik een drukke ochtend met alles poetsen, dweilen, stofzuigen en zemen. 's Middags heb ik mij dan heerlijk getrakteerd op een rustige paar uurtjes borduren. 


Ik heb gewerkt aan de 2 konijntjes 'Pot Luck'. Deze is bijna af. Hierboven op de foto zie je dat ik er aan begon. Van het blauwe potje moesten ook nog alle witte stippeltjes met 2 draadjes gedaan worden. Onze kattemeneer Aybo moest er direct bij komen liggen, vrouwtje had 's ochtends ook al geen tijd voor 'm.


Zodra ik bezig ben is ie lekker ondeugend aan het doen! Kan niet van mijn draadjes afblijven en precies waar ik aan het werk ben, moet meneer komen liggen! "Maar vrouwtje, kijk nu eens naar me! Ik ben toch onweerstaanbaar! En als je mij een standje geeft omdat ik je draadjes wegpik dan geef je me daarna toch weer een aai over mijn koppie! En daar doe ik het eigenlijk voor."

Uiteindelijk heb ik toch nog wel wat kunnen doen en is het al weer een stukje dichter naar het eindresultaat gekomen:
Nou ja, OK dan. Die poes is inderdaad onweerstaanbaar. Na het borduren ging ie er lekker voor zitten om op de foto te kunnen.


Groetjes en tot snel! Veel hobbyplezier!
 

Marcha

9 opmerkingen:

Klazien zei

Wat een pracht kat, letterlijk en figuurlijk!

Amarins zei

Heerlijk wat een verhaal. Je borduren wordt schitterend.
Groetjes,
Amarins

Francien zei

Wat een leuk berichtje Marcha met die schitterende foto`s...en wat een leuk borduurtje wordt het... en je doet het helemaal goed zo te lezen...lekker een paar uurtjes per dag voor je zelf als de tijd het toelaat...geeft niet welk dagdeel toch?!...en je Aybo...nou ja...wat kun je hier nog aan toevoegen...hij is zo mooi en inderdaad onweerstaanbaar...wat een prachtpoes...ik weet niet wat het is met handwerken en katten...mijn twee "Felixjes"zijn ook altijd in de buurt als ik wat aan het friemelen ben en nu ligt er een zelfs op de stofjes die ik op de grond aan het uitzoeken ben te slapen...dus eerst maar even bloggen...groetjes Francien.

♥ Nia zei

Love your Somebunny to Love!! :D
Beautiful :D

AnitaS zei

Je borduurwerk wordt erg mooi. En je kat is inderdaad een schoonheid. Zo te zien weet ze het zelf ook.

Jasmijn zei

Wat een leuke borduring zeg!! Ik zie dit figuurtje regelmatig in de cross-stitcher staan!!
En ja eigenlijk vragen we er zelf om he.....we moeten die kattenkinders gewoon meer aandacht geven......krijgen ze bijna nooit ehum!!
Janine en de Katermansjes

Tineke zei

wat een leuk borduurwerk...maar de kat steelt de show hoor :))
fijne avond

Annemarie zei

Dat had je wel verdiend zeg, even wat tijd voor jezelf. Een heerlijke kat is Aybo. Mooi borduurwerkje ben je mee bezig. Groetjes, Annemarie

Michelle zei

wat een prachtige kat is het toch.
En ook het borduurwerkje is ook erg schattig, hou van dat soort patroontjes. Lijkt me heerlijk werken voor tussendoor.