zondag 27 februari 2011

Kattemeneer houdt toezicht

Ja, dit mensje is ook zo af en toe nog wel eens aan het borduren. Afgelopen vrijdag had ik een drukke ochtend met alles poetsen, dweilen, stofzuigen en zemen. 's Middags heb ik mij dan heerlijk getrakteerd op een rustige paar uurtjes borduren. 


Ik heb gewerkt aan de 2 konijntjes 'Pot Luck'. Deze is bijna af. Hierboven op de foto zie je dat ik er aan begon. Van het blauwe potje moesten ook nog alle witte stippeltjes met 2 draadjes gedaan worden. Onze kattemeneer Aybo moest er direct bij komen liggen, vrouwtje had 's ochtends ook al geen tijd voor 'm.


Zodra ik bezig ben is ie lekker ondeugend aan het doen! Kan niet van mijn draadjes afblijven en precies waar ik aan het werk ben, moet meneer komen liggen! "Maar vrouwtje, kijk nu eens naar me! Ik ben toch onweerstaanbaar! En als je mij een standje geeft omdat ik je draadjes wegpik dan geef je me daarna toch weer een aai over mijn koppie! En daar doe ik het eigenlijk voor."

Uiteindelijk heb ik toch nog wel wat kunnen doen en is het al weer een stukje dichter naar het eindresultaat gekomen:
Nou ja, OK dan. Die poes is inderdaad onweerstaanbaar. Na het borduren ging ie er lekker voor zitten om op de foto te kunnen.


Groetjes en tot snel! Veel hobbyplezier!
 

Marcha