woensdag 18 mei 2011

Charm Post

Oeh wat was het spannend dat ik thuis kwam! Daar lag een gezellig bruin envelopje van de Charm Club op mij te wachten, jawel, uit België. Voorzien van prachtige postzegels (lees: ben GEK op mooie postzegels, zorg dat ik ook altijd zoveel mogelijk post verstuur met aparte zegels). Snel openmaken om te zien wat er in zit.


Oh wat een feest! Ik kreeg geen 10, maar welliefst 15 supermooie lapjes! Deze lapjes heb ik gekregen van Katrien! Superbedankt Katrien, daar ga ik zeker iets heel moois mee maken! Kijk zelf maar eens:

 

Deze ronde heb ik zelf lapjes moeten sturen naar Mineke, helaas heeft zij geen blog en laat ik daarom mijn gezellige pakketje hier even zien. 


Ook haar stofjes en kaartje waren erg in de smaak gevallen. Ze had een voorkeur opgegeven van bloemenprints: roosjes, hortensia, etc. Nou, toevallig had ik nog wat 'scraps' / restjes liggen met dit thema! En zo komt het weer goed terecht. 


De meeste deelneemsters van deze Charm Club ronde hebben hun envelopjes nu gehad. Er zijn er nog een aantal onderweg, maar deze ontvangers hiervan zijn op de hoogte. Tot noch toe is het alweer een geslaagde ronde geweest, met leuke reacties van de mensen. Ook zin om een keertje mee te doen? De volgende ronde zal in Augustus plaatsvinden, je kunt je nu alvast opgeven!


Groetjes!