dinsdag 17 mei 2011

Mezelf aan het werk gezet...

Soms heb je dat, je wilt alle leuke dingen van de wereld maken, maar je kan maar niet starten. Laat staan een naald pakken. Vandaag begon ook weer zo, wilde lekker gaan patchen vandaag, er stond te veel wind om in de tuin te zitten. Maar dan moet je dus even over een drempeltje voor je kunt starten.

Afin, ben uiteindelijk na de boodschapjes lekker begonnen. Heb zowaar mijn Round Robin projectje af kunnen maken. Poeh, dat was wel een breinbreker dit keer. Maar het is me gelukt, ik heb een ontwerpje bedacht wat ik er aan kon zetten. Helaas kan ik je geen verdere info hierover geven, -sorry-, dus kom lekker op 1 juni terug om verder te lezen. 


Kan je wel deze foto laten zien...., mijn afvalzakje aan mijn naaimachine tafeltje. De bovenste troepjes zijn van het Round Robin projectje!

4 opmerkingen:

evamarie zei

Ik ben erg benieuwd naar de round robbin. Als je naar het afvalbakje kijkt, dan lijkt het wel precisiewerk! groetjes Eva-Marie

Sarah zei

ik ben ook zeer benieuwd naar je round robbin.

Mooie kleuren zo te zien

Hoelang ben je er al aan bezig ?

Mvg Sarah

Aart zei

Ha, Ha, ik heb de Round Robin al gezien, hij viel bij mij in de brievenbus. Een leuke rand heb je ervan gemaakt, ik heb de paracetamol al klaar gelegd, want voor mij wordt het ook een breinbreker(tje). Kun je die scraps of afval naar mij toe sturen, ik kan er nog wel wat mee?
http://quiltaart.blogspot.com

Françoise zei

Hoi Marcha,

Zou je als aanvulling bij de foto's van Veldhoven het volgende kunnen vermelden: De foto van de Home, Sweet home quilt is van Karin Valks. Ontwerp van de Quilterij uit Den Bosch.
Dank je wel.