zondag 22 mei 2011

Nieuwe Lapjes-Swap (Charm Club) & meer

 
Beste Quiltsters, bij deze wil ik jullie laten weten dat er al weer ingeschreven kan worden voor de nieuwe ronde van de Charm-Club. Je kunt je opgeven voor zaterdag 6 Augustus 2011. De lapjes kunnen worden opgestuurd in week 32, van dinsdag 9 Augustus tot en met maandag 15 Augustus.

Erg leuk om te zien is dat er iedere ronde wel weer meer deelneemsters zijn. Er zijn nu 3 rondes geweest, en iedere keer krijg ik weer leuke reacties van de dames binnen.

Meer info? Klik hier.


 
Een ander projectje waar ik aan mee doe is de Round Robin. Vorige week heb ik mijn aandeel al opgestuurd naar Aart, en zowaar, afgelopen vrijdag lag er een grote witte envelop op de mat met daarin het project van Patricia, welke ik deze keer van Aart mocht ontvangen. Oeh iedere keer weer spannend als je de envelop open maakt wat er nu weer voor moois gemaakt is! En het viel niet tegen! Oeh, weer zo anders als de vorige projectjes van de RR waar ik aan gewerkt heb, maar zeker erg mooi. Zoals Aart het stelde dat het wel weer een breinbrekertje zou worden wat er voor de volgende rand omheen zou komen, maar ik denk dat ik het al weet.....!

We kunnen de dagen al af gaan tellen dat we de nieuwe randen mogen bekijken van deze RR-ronde. Nog 10 nachtjes slapen....


Afgelopen vrijdag moest ik ook nog even stof halen voor de rand van Project OPA, oehoehoeh, ik werd in de Quiltwinkel weer verleid door allerlei andere stofjes die niet op mijn lijstje stonden! Hierover zal ik van de week meer bloggen en een watertandend fotootje laten zien.

FIJN WEEKEND!