maandag 9 april 2012

Niet stil gezeten...

Het was de bedoeling dat we vandaag richting Utrecht zouden gaan naar het 'Amis de France' evenement in Haarzuilen, maar wat een rotweer is het zeg! Ze hadden het afgegeven, dat is waar, maar ergens was er toch een glimpje hoop dat het beter weer zou worden. Afin, dan hebben we de tijd om verder te gaan waar we gisteren aan begonnen zijn.

Met wat extra vrije dagen in het vooruitzicht is het altijd weer heerlijk als zich tig nieuwe ideeën in je hoofd ontpoppen! Ik wilde al langere tijd een naaldenboekje maken om toe te voegen aan mijn lijst met ontwerpjes. Maar goed, het moet natuurlijk wel iets unieks zijn... dat idee ligt dan soms dagen, soms weken en soms maar een paar uur te broeden voor het er goed en wel uitkomt.

Mijn werkkamer is inmiddels een ongelofelijke rotzooi, alles uit de kast gehaald, maar dan wel met een super schattig vintage resultaat:Sew & Stitching Needles - Naaldenboekje
In mijn naaidoos zit uiteraard ook een naaldenmapje, deze mag hier natuurlijk niet ontbreken, maar wat ik hier aan miste (lees: dit was één van mijn eerste patchwork-projectjes die ik maakte) was een opbergvakje voor diverse dingetjes.... uiteraard moest mijn ontwerpje er eentje krijgen:Het naaldenboekje staat nu lekker te pronken, tijd om door te gaan met nog zo'n hersenspinsel wat op het punt staat te 'ontpoppen'. Van mij mag dit veel vaker het geval zijn, ware het niet dat ik erg aan het balanceren ben met mijn tijd. Binnenkort komt daar waarschijnlijk verandering in als ik iets minder kan gaan werken bij mijn 'daytime job' en ik meer tijd kan steken in mijn hobby en daarmee uiteraard mijn winkeltje. Het ontwerpen en creëren vind ik het allerleukste om te doen en krijg daar een hoop 'energie' van. We gaan kijken wat de volgende 'extra' vrije dagen brengen!

Bedankt voor het langskomen en veel patch plezier! Marcha