maandag 30 april 2012

Oranje boven!

Wat een prachtig weer hebben we op deze Koninginnedag gekregen! Fijn voor al die mensen die straks de Koningin gaan bezoeken! Beter dan regen, dan is het ook zo'n trieste bedoeling.

Hier in Zeeland geniet ik ook van het weer hoor: lekker om buiten aan de slag te gaan. Tja, het is niet alleen patchwork wat de klok slaat, het is ook wel eens tijd om je met andere dingen bezig te houden.

Gisteren was het kwakkelend, maar gelukkig klaarde het einde van de middag op en was het zelf al warm! Heb al lekker in de tuin lopen wroeten, het nodige moest weer gedaan worden. Oude plantjes eruit en wat nieuwtjes er in. Dit jaar hou ik het bij veel lavendel, ook weer eens leuk.


Dit jaar ga ik het eens proberen met een komkommerplant. Het staat altijd zo gezellig als je wat eetbaars uit de tuin hebt. Ik heb een hoekje met aardbeitjes en bramen. Twee jaar geleden had ik een courgetteplant, dat was ook zo grappig! Die dingen groeien de pan uit als je even niet oplet! Ben benieuwd of het met de komkommer ook zo gaat!


Ik heb in ieder geval al goede tuinmannetjes voor mij klaar staan ;o)

Maar, .... natuurlijk heb ik nog lekker kunnen handwerken.
Zo is mijn mini-hexagon etuitje inmiddels klaar. Handig voor in je tas met 'vrouwen-dingen' of gewoon voor je klosjes! In ieder geval is het al een favoriet van mij geworden hoor!Ook de laatste lapjes voor het sterretjes project zijn geknipt en geplakt....


Nu kijken wat de dag brengt, natuurlijk even de tuin in en de vlag buiten hangen!
Fijne Koninginnedag!

3 opmerkingen:

Cybele's patch zei

Eindelijk lijkt de lente eraan te komen. Je voelt meteen meer energie als er een straaltje zon door de wolken breekt. Wil je het zo voor me houden want ik ben volgende week een dagje in Zeeland? Fijne Koninginnnedag!

soyee zei

Een erg leuk etui, lekker lente kleuren. Héél handig voor die "vrouwen" dingen.
Een komkommerplant, nou ik kom er nog eens om om die komkommer.

Handmade by Mai zei

Ziet er leuk die gevulde manden. De kokmkommerplant deed het bij mij niet zo goed, nadat er een hagelbui erover heen ging. Maar uiteindelijk toch 3 komkommers en die waren erg lekker. Leuke etui.