zaterdag 28 april 2012

Sterretjes Update

We zijn weer een week verder. Inmiddels heb ik lekker wat sterretjes kunnen voorbereiden. Zoals ik nu als 'een speer' ga moet je natuurlijk wel wat achter de hand hebben. Het lijkt altijd zo makkelijk, maar je moet natuurlijk wel wat meer doen dan alleen sterretjes aan elkaar naaien. Stofjes uitzoeken, print bepalen, papiertjes plakken en de wiebertjes gaan combineren. Maar, zoals je ziet: ik ben lekker op weg....


Weer 10 om aan mijn 'verzameling' toe te voegen. De eindstand staat met vandaag op 72 (van de 118 + 12 halve sterretjes), nog 46 hele en 12 halve te gaan dus! Eitje.... ;o)


De sterretjes gaan inmiddels weer overal mee naartoe. Zo kan ik lekker tussendoor uit het doosje werken. Soms nog 's avonds even wat op de bank.

 
Vind je mijn doosje niet schattig? Het komt uit mijn favoriete 'snoepjes' winkel. Vorig jaar 'ontdekt' in Brussel en dit jaar gelukkig weer gevonden in Parijs. Als je de winkeltjes binnenloopt voel je je echt een kind in een snoepwinkel, alles ademt een heerlijke nostalgische sfeer uit en je wordt overweldigd door kleur, koekjes en (blikken)doosjes. Alles past precies in dit kleine doosje. Uiteraard zitten er de onderdeeltjes in om sterretjes te maken, mijn kleine schaartje, Busyfingers Milliners naaldje, Aurifil garen en mijn leren vingerhoedje (werkt heerlijk: met mijn metalen vingerhoedje brak mijn draad nogal eens, maar met deze leren blijft ie gelukkig heel!).

Bovenaan mijn lijstje staat nu om een wandje te maken in mijn hobbykamer om alle sterretjes op te gaan hangen/spelden. De vraag vorige keer kwam wat ik er mee wilde gaan maken, wel: uiteraard een quilt ;o) Ik heb het e.e.a. getekend en er komt in ieder geval een groter middenstuk in met de sterren er omheen. Zodra het wandje klaar is en er wat te tonen is maak ik een foto voor jullie!

Bedankt voor het langskomen! Veel Patch-Plezier!

7 opmerkingen:

Roos zei

Je sterretjes zouden zo in het snoepwinkeltje passen Marcha, het zijn van die lekkere snoepkleurtjes.
Groetjes Roos

Nanske zei

Ohlala...

Dat gaat snel vooruit!
Terug al die mooie en perfect gekleurde sterretjes.
De snoepjeswinkel doet me denken aan Willy Woncka...en the chocolatefactory...
Mogelijks wel fout geschreven maar je weet wel,he...
Vele groetjes en fijn weekend.

Nardy zei

Hoi Marcha, bedankt voor je leuke reactie! Wat heb je prachtige sterren gemaakt. Ben bezig met een werkje waar ik je bedeltje aan zet! Fijn weekend, groetjes Nardy

jolanda zei

Wat ga je hard zeg! En wat worden ze mooi!! Zo'n wand lijkt mij inderdaad ook heel erg handig... het is toch wel fijn wanneer je ze allemaal kunt ophangen en van een afstandje het resultaat kunt bekijken hé?
groetjes, Jolanda

Heleni zei

Wat een heerlijk gezicht, al die strakke kleurrijke sterretjes.
Je hebt het over papiertjes plakken. Plak je de papiertjes op de stof? Is het dan niet lastig loshalen?

Heleni

Jasmijn zei

Zo jij gaat als een speer! En wat een lieve kleurtjes.
groetjes van ons allemaal

katrien zei

Wat leuk je sterretjes.