donderdag 5 april 2012

Schouwse Blokken Club maandag ochtend club

Och wat word ik toch omringd met creatieve, lieve en leuke mensen! Maandag was de 4e Schouwse Blokken Club en de dames waren weer allen bijeen. Het is erg leuk om te zien hoe er toch een gezellige groep ontstaat als je allemaal 'vreemden' bij elkaar brengt! Je deelt en je luistert.... en je naait dan ook nog een beetje ;o)Het huiswerk was weer netjes gemaakt! Twee blokken van de vorige SBC: de tulpenpot en het wapen van Duiveland stond op het programma en ieder heeft daar zijn eigen creatieve invulling aan gegeven! Top dames.
Al kletsend gingen we weer lekker aan de slag met de nieuwe blokken. Malletjes maken, stofjes uitzoeken, de ochtend vloog voorbij.De vrolijke paaskipjes sierden de tafel.... we moeten natuurlijk wel een beetje paasgevoel gaan krijgen!

Begin deze week werd ik ook nog eens geattendeerd door HAAR dat er een award op mij lag te wachten. Dank je wel! Altijd superleuk als je blog en bezigheden gewaardeerd worden!

Gisteren ook weer druk bezig geweest in mijn Atelier/webshop. De nieuwe lente stofjes waren binnen en daar moet natuurlijk wat leuks mee gedaan worden. Nee, nog geen projectje, maar stofpakketjes zijn er van gemaakt met de toepasselijke naam:

Stofpakketje LENTE Roze
En Stofpakketje LENTE Crème/Geel

De stofpakketjes zijn HIER verkrijgbaar.

O'ja.... ook is er een leuke Give-Away bij de Quilt Ster:

'April doet wat hij wil' is het gezegde, en zo doen we het deze maand bij de Quilt Ster: een leuke Give-Away voor elke 5e klant die een order via de webshop plaatst. Eindigt uw order op ..0 of ..5 dan ontvangt u een schattig QUILT-bedeltje bij uw bestelling


Bedankt voor het langskomen en heel veel
Patch-Plezier!

Marcha