donderdag 24 januari 2013

Het wordt spannend...

Nog één dag en dan weten we wat Temecla Quilt co voor ons in petto heeft!
Spannend is het zeker, het is altijd erg leuk wat men van zijn/haar stofjes maakt, in welke stijl, volgorde... ben benieuwd wat we er van op de blogs gaan zien aan resultaat!

Ik ga proberen iets er van mee te pakken, wellicht dat ik niet direct start door tijdgebrek, maar wie weet waar het ooit nog eens goed voor is!


In ieder geval ben ik nu hard op weg met mijn eigen versie van een reproductie quiltje met de stofjes van Judie Rothermel (Judie's 25th Anniversary).

Alles gesneden en getekend...
Vind het altijd prettig als alles klaar ligt om zo lekker aan de slag te kunnen gaan.
Het snijden was zo 'gepiept', met een handig snijschematje, en stapeltjes op elkaar, dan heb je dit zo gedaan. Alleen het optekenen nam iets meer tijd in beslag. Nu is dat niet altijd mijn leukste klusje om te doen, maar geeft toch wel weer voldoening als de laatste stukjes stof in zicht komen die opgetekend moeten worden...

En als alles van te voren al is opgetekend kunnen we het zo pakken om 's avonds op de bank, onder het kleedje, onder een uitgerekte-coma-slapende poes, onder de daglichtlamp, lekker te kunnen naaien...


 Nou, dat was de afgelopen dagen heerlijk hoor. Buiten zo koud, veel sneeuw, dan is het heerlijk om de avondjes zo door te kunnen brengen bij het mannetje en de lieve poesjes. Lekker gezellig. Toch is het ook wel weer heel erg ouderwets gezellig als het écht winter is!


Inmiddels zijn we alweer heel wat sterretjes opgeschoten, einde is al in zicht, ik kan jullie van de week denk ik al iets heel moois laten zien! En zowiezo in Zwolle, want daar wil ik dit quiltje 'Stella' graag aan jullie tonen!

Fijne dag, veel Patch Plezier!
Marcha