maandag 7 januari 2013

Koffiehoek in Dreischor

Vandaag wordt een erg leuke dag, tenminste, daar ga ik vanuit.
Op stap met zus en moedertje lief.... naar de importeur van het prachtige Bunzlau Castle servies!
Jullie weten, de Quiltwinkel zit onder één dak met Kadoshoppie, welke overheerlijke losse theeën heeft, bakmixen en taartdecoratiematerialen. Ook kun je hier terecht voor het Bunzlau Castle servies. Een erg leuke combi bij een Patchworkwinkel.

Wel, de weg naar Dreischor wordt dan ook steeds vaker gevonden door vele dames (met lieftallige echtgenoten, vriendinnen of dochters) en de vraag kwam of er een koffiehoekje aanwezig was.

Vroeger, toen Vera van Kadoshoppie nog alleen haar winkeltje had was dit wel het geval, daarna is zij zich meer gaan richten op haar workshops, maar inmiddels hebben wij weer een gezellig hoekje gecreeërd. Om een dagje Dreischor nog meer tot belevenis te maken heeft Vera (zij verzorgd de 'Koffie & Thee Kamer') besloten vanaf heden te gaan serveren met het Bunzlau Caslte servies!

Moeders is inmiddels ingeschakeld om de tafeltjes te voorzien van gezellige kleedjes en zo wordt het steeds gezelliger in Dreischor.


Inmiddels ben ik zelf ook niet meer te stuiten met het servies! Steeds wat meer verzamelen. Met kerst heb ik van schoonmoeder 3 gezellige eierdopjes gehad, en van mijn zus het appelpotje zoals op de foto hierboven. Ik spaar alle decoren door elkaar heen, al heb ik wel bepaalde voorkeuren en vind ik niet alles leuk.

Toen ik net kennis maakte met het BC servies vond ik er eerlijk gezegd niet veel aan, veel te druk. Maar als je het vaker ziet, en de decoren gaat kennen, valt het allemaal wel mee en wordt het steeds mooier! Nu ben ik erg blij met mijn mokjes waar ik dagelijks uit drink. Heb inmiddels ook een ovenschaal, en hihi, echt heel erg, probeer zoveel mogelijk ovenschotels te maken om deze maar te kunnen gebruiken!

Zodra de koffiehoek echt 'klaar' is laat ik jullie lekker met wat fotootjes meegenieten hoor!
Fijne dag!