maandag 7 januari 2013

Koffiehoek in Dreischor

Vandaag wordt een erg leuke dag, tenminste, daar ga ik vanuit.
Op stap met zus en moedertje lief.... naar de importeur van het prachtige Bunzlau Castle servies!
Jullie weten, de Quiltwinkel zit onder één dak met Kadoshoppie, welke overheerlijke losse theeën heeft, bakmixen en taartdecoratiematerialen. Ook kun je hier terecht voor het Bunzlau Castle servies. Een erg leuke combi bij een Patchworkwinkel.

Wel, de weg naar Dreischor wordt dan ook steeds vaker gevonden door vele dames (met lieftallige echtgenoten, vriendinnen of dochters) en de vraag kwam of er een koffiehoekje aanwezig was.

Vroeger, toen Vera van Kadoshoppie nog alleen haar winkeltje had was dit wel het geval, daarna is zij zich meer gaan richten op haar workshops, maar inmiddels hebben wij weer een gezellig hoekje gecreeërd. Om een dagje Dreischor nog meer tot belevenis te maken heeft Vera (zij verzorgd de 'Koffie & Thee Kamer') besloten vanaf heden te gaan serveren met het Bunzlau Caslte servies!

Moeders is inmiddels ingeschakeld om de tafeltjes te voorzien van gezellige kleedjes en zo wordt het steeds gezelliger in Dreischor.


Inmiddels ben ik zelf ook niet meer te stuiten met het servies! Steeds wat meer verzamelen. Met kerst heb ik van schoonmoeder 3 gezellige eierdopjes gehad, en van mijn zus het appelpotje zoals op de foto hierboven. Ik spaar alle decoren door elkaar heen, al heb ik wel bepaalde voorkeuren en vind ik niet alles leuk.

Toen ik net kennis maakte met het BC servies vond ik er eerlijk gezegd niet veel aan, veel te druk. Maar als je het vaker ziet, en de decoren gaat kennen, valt het allemaal wel mee en wordt het steeds mooier! Nu ben ik erg blij met mijn mokjes waar ik dagelijks uit drink. Heb inmiddels ook een ovenschaal, en hihi, echt heel erg, probeer zoveel mogelijk ovenschotels te maken om deze maar te kunnen gebruiken!

Zodra de koffiehoek echt 'klaar' is laat ik jullie lekker met wat fotootjes meegenieten hoor!
Fijne dag!

4 opmerkingen:

Freubeloma zei

Wordt vast heel gezellig. Jammer dat je zo ver weg zit ,anders kwam ik regelmatig even rond neuzen.
Gr. Janny

AnitaS zei

Dan wordt het nog gezelliger bij jullie. Het is mooi serviesgoed.

Cybele's patch zei

Als ik weer eens richting Zeeland ga, kom ik echt bij je op visite. Wat lijkt het me gezellig in jouw winkeltje.
Het servies is een plaatje. Móói dat blauw!

jolanda zei

Wat klinkt dat gezellig!!! En aan Dreischor hebben wij hier leuke herinneringen hoor. We zijn een aantal keer op vakantie geweest in Zeeland en een bezoek aan Dreischor hoorde daar altijd bij. Dan gingen we daar ook altijd wat drinken bij een soort cafeetje of zo (het is alweer een poos terug dus ik weet het niet meer precies) en bestelden daar dan appeltaart bij. Die werd namelijk zelfgebakken door de eigenares en was nog heerlijk warm. Misschien vonden we mede daardoor Dreischor wel zo leuk hihihi.