zaterdag 26 januari 2013

Vandaag is de grote dag!

Vandaag is de 'grote' dag! Wat een drukte zal het zijn in Dreischor, Quilting Jeannet geeft vandaag haar Quiltvertelshow. Zie je het al voor je, ik denk dat we veel 'oh's' en 'ah's' zullen horen! Voor degene die niet van de partij kunnen zijn zal ik uiteraard wat leuke foto's posten hoor, eerst maar even genieten van de gezellige dag!

Speciaal voor deze dag heb ik hard doorgewerkt aan Quiltje Stella....ik wilde graag dat de top voor deze speciale dag af zou zijn.... en het is gelukt!
Wat een snoes is het geworden. Nu nog sandwichen, quilten en de bies eraan. Weer een deadline erbij, dit staat in de planning om dit voor Zwolle af te gaan hebben!

Hihi,.... duimen dan maar dat dit gaat lukken!

Welnu, dit is het resultaat geworden van mijn noeste arbeid:De randstof is zo prachtig bij dit quiltje, ook helemaal in de juiste verhouding. Alleen de buitenste rode rand komt te vervallen (hier komt het biesje overheen). Heb ook al een prachtig stofje uitgezocht voor de bies, welke erg mooi aansluit op de rand.

Inmiddels staat het pakket en patroontje van Quiltje Stella in de webwinkel, voor degenen die zijn geïnspireerd door de foto's. En... uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar op de beurs in Zwolle!


Inmiddels heeft Temecula Quilt Co de eerste blokken van hun Mysteryquilt op hun blog gezet! Hmmm... om te smullen. Ik ken de stofjes inmiddels (vele gebruikt in quiltje Stella) en ze combineren zo mooi! Helaas heb ik vandaag geen tijd gehad om er mee aan de slag te gaan. Mijn handen jeuken,... wie weet morgen?
Temecula Quilt Co
 
Inmiddels op veler verzoek heb ik een speciaal 'precut' setje samengesteld voor de sashings, randen, bies, etc. Met dezelfde stofjes als Temecula heeft gebruikt. Deze staat NIET in de webshop vermeld, indien je interesse hebt in deze 'startset' kun je vrijblijvend een emailtje sturen.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend, veel Patch Plezier!